ITA| ENG| ESP| FRA| SRB
  +39 0547 602348   info@precioushair.com

Šta radimo

Naša Misija

Dajemo konkretan odgovor onima koji traže odlične kozmetičke rezultate, bez upotrebe toksičnih supstanci. Sve to može da se sažme u APAP, skronim "as pure as possible" koji znači što čistije moguće.
Precious Hair daje sve od sebe da dovede APAP koncept u svet frizera. Tako formulišemo naše proizvode: koristimo samo sastojke koji garantuju profesionalne rezultate i koji ne škode zdravlju.
APAP predstavlja konstantnu pretragu u formulacijama sa naprednom tehnologijom, kako bi se postigli 100% garantovani rezultati.

Naša Vizija

Eliminisati iz svih profesionalnih proizvoda za kosu, sastojke koji su i samo malo opasni za zdravlje.

Naš Izazov

Da širimo po svetu našu kulturu salona: poštovanje okolike, ljudi i maksimalno podsticanje lepote i kreativnosti, koji se harmonično spajaju. Tvoja sigurnost i kreativnost nama stoje na prvom mestu.
Stalo nam je do sigurnosti svih onih koji svaki dan rade u salonu: mi smo jedini koji pomažu frizera da prikaže svoj umetnički talenat na najviši mogući nivo bez neprijatnih situacija za zdravlje.

Naša Revolucija

Rekli smo NE proizvodima koji obećavaju odlične rezultate sa ramni INCI. Mi smo jedini koji se ne boje da kažu svu istinu oko pravljenja naših proizvoda. Savesni smo i koristimo samo ono što je neophodno kako bi se postigao odličan kozmetički rezultat.
Eliminisali smo nepotrebne konservante i hemijske dodatke.
Dajemo jasne i prozirne informacije koje pomažu frizerima da ispolje svoju profesionalnost, pan a taj način prenose iste informacije svojim mušterijama.